ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

Στο Artemis Deluxe Rooms είμαστε δίπλα σας για να οργανώσουμε παρέα άρτια την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Η δεξίωση του γάμου των ονείρων σας ζωντανεύει στους καινούριους μας μαγευτικούς, ειδυλλιακούς χώρους με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους και το μενεξεδί ηλιοβασίλεμα του πανέμορφου νησιού της Μήλου.

Σας αξίζει το καλύτερο στην γαμήλια δεξίωσή σας στο νησί της Αφροδίτης σύμφωνα πάντοτε με τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της ζωή σας, το Artemis Deluxe Rooms μπορεί να προσφέρει έναν χαλαρό και κομψό χώρο με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά και την υπερπολυτελή πισίνα . Είτε έχετε οραματιστεί μια επίσημη γιορτή, είτε ένα χαλαρό Beach Party, έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο ή μια εκδήλωση σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον για να γιορτάσετε την αιώνια αφοσίωση και αγάπη σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες σας με προσοχή στην λεπτομέρεια. Στην αμμώδη παραλία «Παλιοχώρι» με εκπληκτική θεά στο Αιγαίο πέλαγος κάτω από το ηλιόλουστο γαλάζιο του ουρανού ή κάτω από το μαγευτικό φως των αστεριών, η παραλία μας είναι ιδανική για να συμπληρώσει το άλμπουμ των αξέχαστων αναμνήσεών σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι με την σειρά τους έτοιμοι να καλύψουν κάθε ανάγκη σας σε υψηλής ποιότητας, απολαυστικά μενού και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειαστείτε. Μην ξεχνάτε ότι κάθε δεξίωση στη Μήλο είναι μοναδική, όπως μοναδικό είναι και το κάθε ζευγάρι που επιλέγει να γιορτάσει κοντά μας το ξεκίνημα της νέας του ζωής. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας το όνειρο του γάμου σας και εμείς να το πραγματοποιήσουμε!

Βρείτε μας στον χάρτη

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Artemis Deluxe Rooms
Παλιοχώρι 84800, Μήλος
Tel: +30 2152154780
artemismilos@gmail.com