Αξίες Αξίες Παράδοση

Αξίες

Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου Artemis Seaside Resort είναι να υπογραμμίζει τη μοναδικότητα. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός και η μινιμαλιστική διακόσμηση των χώρων του –τίποτα το περιττό- εμπνέονται από την Αφροδίτη της Μήλου, καθώς το νησί αποτελεί τη γενέτειρά της. Τα μπαλκόνια των δωματίων ατενίζουν τα γαλάζια νερά́ του Αιγαίου εξοπλισμένα με ιδιαιτέρα προσεγμένα έπιπλα κήπου, για να απολαμβάνει κανείς δροσερές βεγγέρες κάτω από́ το φως του μηλέικου φεγγαριού́.

Το ύφος του ξενοδοχείου και οι αποχρώσεις του ξύλου, του λευκού και του μπλε, που συνδέονται άμεσα με τη γαλήνη, την ψυχική ηρεμία και την ευθυμία, αποδίδουν μία ξεχωριστή αύρα που εμπνέει, και στέκονται σπουδαίοι παράγοντας για τη απόλυτη χαλάρωση των παρευρισκόμενων. Οι φωτεινοί και άνετοι χώροι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του ξύλου και των φυσικών αντικειμένων, σεβόμενοι έτσι την παράδοση της Μήλου και έχοντας ως πυξίδα την λεπτομερώς μελετημένη Κυκλαδίτικη κουλτούρα.

Οι παροχές υψηλών προδιαγραφών και το αίσθημα για θερμή και ταυτόχρονα πολυτελή φιλοξενία καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Οι παροχές αναπτύσσονται και στον χώρο της πισίνας υπερχείλισης, αφού η τελευταία έχει κατακτήσει άριστες κριτικές χάρη στην ιδιότητά της να γίνεται ένα με τη θάλασσα και τον ουρανό. Στις ειδικά διαμορφωμένες ξαπλώστρες, στον χώρο της πισίνας, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει το αγαπημένο του δροσιστικό ποτό συντροφιά με τον απόηχο της θάλασσας και τον καλοκαιρινό ήλιο. 

Το πλούσιο πρωινό με έμφαση στην παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις έρχεται για να προσθέσει μία ακόμη πινελιά στο χαρακτήρα του Artemis Seaside Resort. Το παραδοσιακό πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο είτε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, δίπλα στην πισίνα, αγναντεύοντας το απέραντο μπλε του Αιγαίου. Ο επισκέπτης απολαμβάνει Ελληνικές γεύσεις με το πολυτελές πρωινό, που προσδίδουν την απαραίτητη ενέργεια για μία δυναμική εξόρμηση στο νησί της Μήλου.  

Η τοποθεσία του νησιού βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, 10 χλμ από τον Αδάμαντα, 7 χλμ από το αεροδρόμιο της Μήλου και 50 μέτρα από την παραλία του Παλιoχωρίου. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω του κεντρικού δρόμου από το λιμάνι του Αδάμαντα. Η Μήλος, γνωστή για την ηφαιστειογενή ομορφιά της, δε θα μπορούσε να μη δώσει λίγη από τη μαγεία της και στο Παλιοχώρι, καθώς η πορτοκαλί αμμουδιά της ομώνυμης παραλίας, αποδίδει μία σπάνια γραφικότητα, η οποία διακρίνεται αμέσως μόλις ο επισκέπτης προσεγγίσει το χωριό Παλιοχώρι.

Έχοντας ως στόχο την προσφορά των καλύτερων δυνατών παροχών και με το αίσθημα της Ελληνικής θερμής Φιλοξενίας ως ιδεολογία του ξενοδοχείου και κατ’ επέκταση του προσωπικού, ακούμε και δεχόμαστε κάθε κριτική, για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Η προσπάθειά μας έχει φέρει εξαιρετικές κριτικές για τις οποίες είμαστε περήφανοι και εργαζόμαστε ανελλιπώς, με πολύ μεράκι και αγάπη, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.   

 
 
 

artemis