Φιλοξενία Seaside Resort Artemis

Φιλοξενία

Οι κατάλευκοι χώροι του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με το μπλε του Αιγαίου Πελάγους μόλις δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά των Artemis Deluxe Rooms. Ευρύχωροι χώροι λεπτομερώς μελετημένοι, ώστε να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες εκείνες υπηρεσίες, υψηλών προδιαγραφών, που δημιουργούν  καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής του επισκέπτη στο κατάλυμα.

Η μινιμαλιστική διακόσμηση των δωματίων αλλά και όλων των κοινόχρηστων χώρων, προσφέρει άνεση, χωρίς να υπάρχει κάτι το περιττό. Κάθε λεπτομέρεια στα Artemis Deluxe Rooms είναι εμπνευσμένη από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Η αισθητική είναι προσεγμένη με τα χρώματα του λευκού, του μπλε και του ξύλου να κυριαρχούν σε όλο το κατάλυμα. Ο ιδιαίτερος κήπος που βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου προσφέρει στιγμές δροσιάς και ανεμελιάς από το πρωί έως το βράδυ, ενώ η αδιάκοπη θέα στην παραλία του Παλαιοχωρίου και το Αιγαίο Πέλαγος, αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις και μαγεύει τους επισκέπτες. Η πισίνα του ξενοδοχείου δε διαθέτει τυχαίο σχήμα. 

Είμαστε αντισυμβατικοί και οι συνηθισμένες φόρμες δεν ακολουθούνται από τη λογική μας. Η αρχιτεκτονική των χώρων είναι μελετημένη και διαμορφωμένη, για μία πολυτελή διαμονή και εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Το ίδιο μονοπάτι ακολουθεί η  φόρμα και το στυλ της πισίνας του ξενοδοχείου, η οποία γίνεται ένα με θάλασσα και ουρανό και καταφεύγει σε μία ξεχωριστή φόρμα σε σχήμα πιάνου. Μία υπηρεσία, η οποία προδιαθέτει τον επισκέπτη πως θα αποκτήσει ξέγνοιαστες διακοπές στο Παλαιοχώρι Μήλου,  είναι το δωρεάν πάρκινγκ στον ιδιωτικό χώρο των Artemis Deluxe Rooms. Με την άφιξή σας στο Παλαιοχώρι, δε χρειάζεται να ψάχνετε για ελεύθερο πάρκινγκ, τα Artemis Deluxe Rooms έχουν προνοήσει στην διευκόλυνσή σας πριν περάσετε το κατώφλι της εισόδου προς τη ρεσεψιόν μας. Οργανώστε τις διακοπές σας και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα στη Μήλο!

 
 
 

artemis