Γύρος της Μήλου

Αν έχετε ξαναέρθει στη Μήλο, γνωρίζετε τι σημαίνει διακοπές σε αυτό το υπέροχο Κυκλαδονήσι. Αν έρχεστε για πρώτη φορά, προετοιμαστείτε για την πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού:

Γεννημένη από ηφαίστειο, με τις τόσες συγκλονιστικές παραλίες και τα απίστευτα χρωματιστά πετρώματά της, η Μήλος κατέχει μία ξεχωριστή θέση στις σπάνιες ομορφιές των Κυκλάδων. Φορεσιά της είναι τα κυκλαδίτικα λευκά και το μπλε του Αιγαίου γίνεται το στολίδι της. Δεν έχει κατακτήσει τυχαία μία από τις υψηλότερες θέσεις στις Κυκλάδες, χάρη στην αψεγάδιαστη ομορφιά της, όπως ακριβώς και η Αφροδίτη της Μήλου, που κατοικεί στο Μουσείο του Λούβρου. Ανακαλύψτε τα παραδοσιακά, γραφικά σαν ζωγραφιά χωριά, τις πάλλευκες εκκλησιές, τις υπέροχες ντόπιες γεύσεις και τον ζεστό κόσμο, που θα σας υποδεχτεί με τη γνήσια ελληνική διάθεση για φιλοξενία. Επιλέξτε το αγαπημένο σας μέσο, όπως αυτοκίνητο, μηχανή ή εκδρομή με καραβάκι και σημειώστε τον χάρτη σας σε κάθε σημείο που επισκεφθήκατε, μέχρι να κάνετε το γύρο της Μήλου. Έτσι, θα είναι οι διακοπές σας θα είναι γεμάτες με όμορφες εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές.

 

 

 
 


Deluxe εμπειρίες

 
 

 

Γνωρίζετε ότι...

το Artemis Deluxe Rooms σας παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου

 
 
 
 
 
 
 
milos rooms diakopes-sti-milo  

Παραδοσιακά χωριά, γραφικά σαν ζωγραφιά, πάλλευκες εκκλησιές, υπέροχες ντόπιες γεύσεις και ένας ζεστός κόσμος που θα σας υποδεχτεί με τη γνήσια ελληνική διάθεση για φιλοξενία. 'Έτσι, θα είναι οι διακοπές σας στη Μήλο: γεμάτες όμορφες εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές.