Μοναδικοί χώροι που Θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ
 

Δωμάτια & Σουίτες

Στο Παλαιοχώρι, το γεγονός ότι τα Artemis Deluxe Rooms βρίσκονται μπροστά στην υπέροχη ομώνυμη παραλία του, είναι αρκετό για να σας υποσχεθούμε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην εκθαμβωτική Μήλο.

Εμείς όμως δεν αρκούμαστε σε αυτό! Έτσι, δημιουργήσαμε χώρους εξαιρετικά προσεγμένης αισθητικής που παντρεύουν το νέο και μοντέρνο με το παραδοσιακό και παντοτινά πανέμορφο κυκλαδίτικο στυλ.

Προσφάτως ανακαινισμένα, φωτεινά δωμάτια και σουίτες, όπου το εκθαμβωτικό λευκό κυριαρχεί, οι επιλογές στην επίπλωση φλερτάρουν με ό,τι πιο στιλάτο και οι πινελιές διακριτικής πολυτέλειας μετατρέπουν τη διαμονή στη Μήλο σε μια ανεπανάληπτη αίσθηση ξεκούρασης και ανανέωσης. 

Τα Artemis Deluxe Rooms αποτελούνται από ευρύχωρα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, δίχωρα τρίκλινα, δίκλινες σουίτες και οικογενειακά διαμερίσματα-σουίτες, 30 έως 70τ.μ. Φιλοξενούν από 2 έως 6 άτομα και διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες με υπέροχα καλοκαιρινά έπιπλα και θέα στη θάλασσα ή τον κήπο.

Εξοπλισμένα με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία κάνουν ακόμη πιο ξεκούραστη την όμορφη καθημερινότητα των διακοπών σας και με όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες, τα δωμάτια και οι υπηρεσίες μας θα σας πείσουν για να ξανά επισκεφθείτε το νησί στο άμεσο μέλλον.